Ταχύτητα, οικονομικά και εύκολα με βασική προτεραιότητα την ποιότητα που θέλουμε να διακρίνει την κάθε μας δουλειά καλύπτουμε μια ευρεία γκάμα ασπρόμαυρων και έγχρωμων φωτοτυπικών υπηρεσιών.

Διαθέτοντας τελευταίες τεχνολογίας εκτυπωτές και φωτοτυπικά μηχανήματα στοχεύουμε πάντα στο ιδανικότερο αποτέλεσμα για τον πελάτη.

Παρέχουμε υπηρεσίες τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη από μικρό και μεγάλο όγκο σε σύντομο χρονικό διάστημα και χαμηλή τιμή. Αρκετά φροντιστήρια και σχολεία στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και από άλλες περιοχές μας επιλέγουν καθημερινά για φωτοτυπίες έγχρωμες και ασπρόμαυρες.

Μεγάλο κομμάτι της καθημερινής μας παραγωγής είναι η παροχή φωτοτυπιών σε δικηγόρους-δικηγορικές εταιρείες, φωτοτυπίες τοπογραφικών-αρχιτεκτονικών σχεδίων μεγάλων διαστάσεων από Α6 έως και Α0.

Έχετε απορίες; Καλέστε μας τώρα!

Φοιτητές και φοιτήτριες επιλέγουν το κατάστημά μας προσφέροντάς τους τις ανταγωνιστικότερες τιμές ανά σελίδα για φωτοτυπίες σημειώσεων, πτυχιακών εργασιών και διατριβών.

Άλλη μια κατηγορία πελατών μας είναι τα κέντρα ξένων γλωσσών, όπου οι απαιτήσεις είναι αυξημένες. Δεν αρκούμαστε μόνο στην φωτοτυπία αλλά προσφέρουμε και πιο σύνθετες υπηρεσίες όπως εκδόσεις φροντιστηριακών βιβλίων, πλαστικοποιήσεις, βιβλιοδεσίες (σπιράλ, booklet και χαρτόδετο βιβλίο).

Δεν είναι λίγες οι επιχειρήσεις και οι εταιρείες που μας εμπιστεύονται για την παραγωγή επαγγελματικών εντύπων, φυλλαδίων και καρτών με πολλές επιλογές σε βάρος και είδη χαρτιού από 80 γρ. έως και 350 γρ. Τέλος αναλαμβάνουμε αυτοεκδόσεις βιβλίων σε χαμηλό κόστος καλύπτοντας τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για φθηνές φωτοτυπίες – φωτοαντίγραφα για να μάθετε την τιμή ανά σελίδα. Αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις σε έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτοτυπίες σχεδίων, αρχιτεκτονικών και τοπογραφικών σχεδίων μεγάλων διαστάσεων σε προσιτό κόστος. Βρείτε μας στο κέντρο στην Αθήνα.

Τώρα έχετε την δυνατότητα και για φωτοτυπίες online σε 1 λεπτό. Μάθετε πως παρακάτω.

Αποστολή Εκτύπωσης Online

Μίλησαν για εμάς

Κωνσταντινα Γιαννοπουλου
Κωνσταντινα Γιαννοπουλου
29. Μάρτιος, 2022.
επαληθεύτηκε
Άψογη και ταχύτατη εξυπηρέτηση!!! Μπράβο σας!!!
Niki Simitzi
Niki Simitzi
4. Μάρτιος, 2022.
επαληθεύτηκε
Άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση! Εξαιρετική ποιότητα χαρτιού και εικόνων! Συστήνεται ανεπιφύλακτα για εκτύπωση και βιβλιοδεσία πτυχιακής.
gga g (sdalavera)
gga g (sdalavera)
3. Μάρτιος, 2022.
επαληθεύτηκε
Sileia Chioti
Sileia Chioti
2. Μάρτιος, 2022.
επαληθεύτηκε
Georgia M. Pappa
Georgia M. Pappa
1. Μάρτιος, 2022.
επαληθεύτηκε
Roula Stefanoglou
Roula Stefanoglou
7. Φεβρουάριος, 2022.
επαληθεύτηκε
Katerina ΜΠΟΤΖΑΚΗ
Katerina ΜΠΟΤΖΑΚΗ
7. Φεβρουάριος, 2022.
επαληθεύτηκε
Άριστη εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές και πάντα ταχύτητα στην παράδοση!!!!!
Polyxeni Karakoglou
Polyxeni Karakoglou
5. Φεβρουάριος, 2022.
επαληθεύτηκε
Elena Zografou
Elena Zografou
5. Φεβρουάριος, 2022.
επαληθεύτηκε
Είμαι πολύ ικανοποιημένη για την αμεση εξυπηρέτηση, πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης του βιβλίου και πολύ προσιτή τιμή.