Ο κατάλογος για ένα εστιατόριο, ξενοδοχείο ή καφετέρια κλπ. Είναι πολύ σημαντικός καθώς αποτελεί την πρώτη εικόνα της επιχείρησή σας προς τον πελάτη.

Τα σύγχρονα μηχανήματά μας και η εμπειρία μας, μας επιτρέπουν να παρέχουμε την άριστη εκτύπωση των καταλόγων σας. Εκτύπωση χαρτονιού από (160γρ έως 350γρ) με την καλύτερη απόδοση χρωμάτων . Δυνατότητα ματ ή γυαλιστερής πλαστικοποίησης, για προστασία του καταλόγου σας από νερό και από την καθημερινή χρήση.

Έχετε απορίες; Καλέστε μας τώρα!

Επίσης πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν την εκτύπωση του καταλόγου τους σε χαρτί pvc (160γρ και 270γρ) το οποίο δεν χρειάζεται την διαδικασία της πλαστικοποίησης. Καθώς πρόκειται για ένα σύγχρονο υλικό το οποίο είναι αδιάτρητο, αδιάβροχο με πολύ μεγάλη αντοχή στην καθημερινή χρήση από τους πελάτες σας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για περισσότερες πρωτότυπες ιδέες σε μοναδικές τιμές. Οικονομικοί κατάλογοι εστιατορίων, καφέ και μαγαζιών άριστης ποιότητας με αντοχή στον χρόνο!

Αποστολή Εκτύπωσης Online

Μίλησαν για εμάς

Athena
Athena
20. Νοέμβριος, 2023.
Είμαι δικηγόρος και πελάτισσα στο κατάστημα από το 2015. Οι τιμές του είναι αξεπέραστες και ανταγωνιστικες σε σχέση με τα φθηνότερα φωτοτυπαδικα της περιοχής. Το κατάστημα είναι ανοιχτό μέχρι το βράδυ κάθε μέρα και τα Σάββατα. Οι ανθρώποι που δουλεύουν μέσα είναι επαγγελματιες και, αν είσαι επαγγελματίας και εσύ τους εμπιστεύεσαι αμέσως. Ξέρουν τι πουλάνε. Αν δεν είσαι σωστός επαγγελματίας, τότε έχεις χρόνο να γράφεις αρνητικά σχόλια εδώ για να παραπλανήσεις τον κόσμο. Πότε δεν τους έχω δει να διαπληκτιζονται με πελάτες παλιούς ή νέους και να μην τους εξυπηρετούν. Μακάρι να υπήρχε και 2ο υποκατάστημα τους, στη γειτονιά μου. Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα στους δικηγόρους και όχι μόνο.
Eirini L
Eirini L
15. Νοέμβριος, 2023.
Πήγαμε στο συγκεκριμένο κατάστημα αφού διαβάσαμε τις κριτικές εδώ. Εκτυπώσαμε φωτογραφίες σε μεγάλο μέγεθος σε εξαιρετική τιμή και ποιότητα! Πάθαμε πλάκα με το αποτέλεσμα. Επίσης κατά τύχη το είπαμε σε φίλους μας και μας είπανε ότι έχουν έρθει σε εσάς για τη διπλωματική τους και ότι ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι. Κερδίσατε άλλον εναν πελάτη!
Evangelos Margaritopoulos
Evangelos Margaritopoulos
12. Νοέμβριος, 2023.
Καλό
Melina Batai
Melina Batai
9. Νοέμβριος, 2023.
Dimitris Serdaris
Dimitris Serdaris
3. Νοέμβριος, 2023.
Dikaios Kalavrytinos
Dikaios Kalavrytinos
25. Oκτώβριος, 2023.
Πολύ γρήγορη και κακή εξυπηρέτηση
thilikoula
thilikoula
20. Oκτώβριος, 2023.
EVANGELOS KAKONAS
EVANGELOS KAKONAS
14. Oκτώβριος, 2023.
aggelos Skrapalliou
aggelos Skrapalliou
7. Oκτώβριος, 2023.
Saga Oliver
Saga Oliver
6. Oκτώβριος, 2023.