Ποια η διαδικασία της βιβλιοδεσίας;

Αρχικά η διαδικασία την οποία ακολουθούμε για μια βιβλιοδεσία, ξεκινάει με την εκτύπωση φύλλων και την ένωσή τους με προστατευτικό κάλυμμα (εξώφυλλο) πλαστικοποιημένο ή μη. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής μπορεί να είναι ένα βιβλίο, ένας κατάλογος, ένα περιοδικό (booklet) ή ένα σπιράλ.

Μέσω της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας χρόνων στοχεύουμε σε ένα άριστο αισθητικά αποτέλεσμα, τα τελευταία 35 χρόνια στο κέντρο στην Αθήνα.

Τα έντυπα δένονται με ποικίλους τρόπους. Ο πιο σύντομος τρόπος βιβλιοδεσίας είναι το σπιράλ. Με πλαστικό ή συρμάτινο σπιράλ και διαφάνεια μπρος και πίσω, εφαρμόζεται στην αριστερή ή την επάνω πλευρά του εντύπου αναλόγως με τις προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη.

Έχετε απορίες; Καλέστε μας τώρα!

Ποιοι τρόποι υπάρχουν για βιβλιοδεσία;

Άλλος ένας τρόπος που εφαρμόζουμε στις βιβλιοδεσίες μας είναι η λεγόμενη καρφίτσα (booklet). Σε αυτή την βιβλιοδεσία το εξώφυλλο διπλώνεται στη μέση με τις σελίδες ανά τετρασέλιδο και στην συνέχεια συρράπτονται πάνω στη δίπλωση του εντύπου, σε διαστάσεις είτε Α3 είτε Α4. Αυτός είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για επαγγελματικά έντυπα, βιβλία λίγων σελίδων, περιοδικά και άλλα.

Κλασικός τρόπος βιβλιοδέτησης που επιλέγουμε είναι το χαρτόδετο. Συνήθως επιλέγουμε για βιβλία με αρκετές σελίδες, πτυχιακές εργασίες και διατριβές. Αρχικά το σώμα του βιβλίου δένεται με κόλλα. Εν συνεχεία το σκληρό πλαστικοποιημένο ή μη εξώφυλλο ενιαίο με το οπισθόφυλλο αγκαλιάζει το σώμα του βιβλίου. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα προσθήκης του τίτλου στην ράχη του βιβλίου. Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος αφήνει ικανοποιημένους και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

Αποστολή Εκτύπωσης Online

Πως γίνεται η θερμοκόλληση;

Εξίσου γρήγορη διαδικασία βιβλιοδέτησης με χαμηλή τιμή που παρέχουμε στον πελάτη είναι αυτή της θερμοκόλλησης. Πραγματοποιείται με την αύξηση της θερμοκρασίας μαζί με χαρτόνι στο πίσω μέρος και πλαστική διαφάνεια μπροστά έτσι ώστε η πρώτη σελίδα του εντύπου να λειτουργεί ως εξώφυλλο. Προτείνεται για καταλόγους προϊόντων, εργασίες φοιτητών και άλλα.

Αν θέλετε μια πετυχημένη εκτύπωση και βιβλιοδεσία βιβλίων ή πτυχιακής σε προσιτές τιμές, ελάτε σε επαφή μαζί μας και άμεσα θα σας εξυπηρετήσουμε.

Μίλησαν για εμάς

Athena
Athena
20. Νοέμβριος, 2023.
Είμαι δικηγόρος και πελάτισσα στο κατάστημα από το 2015. Οι τιμές του είναι αξεπέραστες και ανταγωνιστικες σε σχέση με τα φθηνότερα φωτοτυπαδικα της περιοχής. Το κατάστημα είναι ανοιχτό μέχρι το βράδυ κάθε μέρα και τα Σάββατα. Οι ανθρώποι που δουλεύουν μέσα είναι επαγγελματιες και, αν είσαι επαγγελματίας και εσύ τους εμπιστεύεσαι αμέσως. Ξέρουν τι πουλάνε. Αν δεν είσαι σωστός επαγγελματίας, τότε έχεις χρόνο να γράφεις αρνητικά σχόλια εδώ για να παραπλανήσεις τον κόσμο. Πότε δεν τους έχω δει να διαπληκτιζονται με πελάτες παλιούς ή νέους και να μην τους εξυπηρετούν. Μακάρι να υπήρχε και 2ο υποκατάστημα τους, στη γειτονιά μου. Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα στους δικηγόρους και όχι μόνο.
Eirini L
Eirini L
15. Νοέμβριος, 2023.
Πήγαμε στο συγκεκριμένο κατάστημα αφού διαβάσαμε τις κριτικές εδώ. Εκτυπώσαμε φωτογραφίες σε μεγάλο μέγεθος σε εξαιρετική τιμή και ποιότητα! Πάθαμε πλάκα με το αποτέλεσμα. Επίσης κατά τύχη το είπαμε σε φίλους μας και μας είπανε ότι έχουν έρθει σε εσάς για τη διπλωματική τους και ότι ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι. Κερδίσατε άλλον εναν πελάτη!
Evangelos Margaritopoulos
Evangelos Margaritopoulos
12. Νοέμβριος, 2023.
Καλό
Melina Batai
Melina Batai
9. Νοέμβριος, 2023.
Dimitris Serdaris
Dimitris Serdaris
3. Νοέμβριος, 2023.
Dikaios Kalavrytinos
Dikaios Kalavrytinos
25. Oκτώβριος, 2023.
Πολύ γρήγορη και κακή εξυπηρέτηση
thilikoula
thilikoula
20. Oκτώβριος, 2023.
EVANGELOS KAKONAS
EVANGELOS KAKONAS
14. Oκτώβριος, 2023.
aggelos Skrapalliou
aggelos Skrapalliou
7. Oκτώβριος, 2023.
Saga Oliver
Saga Oliver
6. Oκτώβριος, 2023.