Ποια η διαδικασία της βιβλιοδεσίας;

Αρχικά η διαδικασία την οποία ακολουθούμε για μια βιβλιοδεσία, ξεκινάει με την εκτύπωση φύλλων και την ένωσή τους με προστατευτικό κάλυμμα (εξώφυλλο) πλαστικοποιημένο ή μη. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής μπορεί να είναι ένα βιβλίο, ένας κατάλογος, ένα περιοδικό (booklet) ή ένα σπιράλ.

Μέσω της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας χρόνων στοχεύουμε σε ένα άριστο αισθητικά αποτέλεσμα, τα τελευταία 35 χρόνια στο κέντρο στην Αθήνα.

Τα έντυπα δένονται με ποικίλους τρόπους. Ο πιο σύντομος τρόπος βιβλιοδεσίας είναι το σπιράλ. Με πλαστικό ή συρμάτινο σπιράλ και διαφάνεια μπρος και πίσω, εφαρμόζεται στην αριστερή ή την επάνω πλευρά του εντύπου αναλόγως με τις προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη.

Έχετε απορίες; Καλέστε μας τώρα!

Ποιοι τρόποι υπάρχουν για βιβλιοδεσία;

Άλλος ένας τρόπος που εφαρμόζουμε στις βιβλιοδεσίες μας είναι η λεγόμενη καρφίτσα (booklet). Σε αυτή την βιβλιοδεσία το εξώφυλλο διπλώνεται στη μέση με τις σελίδες ανά τετρασέλιδο και στην συνέχεια συρράπτονται πάνω στη δίπλωση του εντύπου, σε διαστάσεις είτε Α3 είτε Α4. Αυτός είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για επαγγελματικά έντυπα, βιβλία λίγων σελίδων, περιοδικά και άλλα.

Κλασικός τρόπος βιβλιοδέτησης που επιλέγουμε είναι το χαρτόδετο. Συνήθως επιλέγουμε για βιβλία με αρκετές σελίδες, πτυχιακές εργασίες και διατριβές. Αρχικά το σώμα του βιβλίου δένεται με κόλλα. Εν συνεχεία το σκληρό πλαστικοποιημένο ή μη εξώφυλλο ενιαίο με το οπισθόφυλλο αγκαλιάζει το σώμα του βιβλίου. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα προσθήκης του τίτλου στην ράχη του βιβλίου. Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος αφήνει ικανοποιημένους και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

Αποστολή Εκτύπωσης Online

Πως γίνεται η θερμοκόλληση;

Εξίσου γρήγορη διαδικασία βιβλιοδέτησης με χαμηλή τιμή που παρέχουμε στον πελάτη είναι αυτή της θερμοκόλλησης. Πραγματοποιείται με την αύξηση της θερμοκρασίας μαζί με χαρτόνι στο πίσω μέρος και πλαστική διαφάνεια μπροστά έτσι ώστε η πρώτη σελίδα του εντύπου να λειτουργεί ως εξώφυλλο. Προτείνεται για καταλόγους προϊόντων, εργασίες φοιτητών και άλλα.

Αν θέλετε μια πετυχημένη εκτύπωση και βιβλιοδεσία βιβλίων ή πτυχιακής σε προσιτές τιμές, ελάτε σε επαφή μαζί μας και άμεσα θα σας εξυπηρετήσουμε.

Μίλησαν για εμάς

Petros Dimas
Petros Dimas
7. Σεπτέμβριος, 2022.
επαληθεύτηκε
Έλενα Μάρα
Έλενα Μάρα
9. Iούλιος, 2022.
επαληθεύτηκε
Η καλύτερη εξυπηρέτηση κ οι καλύτερες τιμές!!!!
Λάμπρος Γούτης
Λάμπρος Γούτης
13. Iούνιος, 2022.
επαληθεύτηκε
ΚΩΣΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ
ΚΩΣΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ
2. Iούνιος, 2022.
επαληθεύτηκε
Μαριλένα Καρκανοραχάκη
Μαριλένα Καρκανοραχάκη
25. Μάιος, 2022.
επαληθεύτηκε
Odysseas Chiotis
Odysseas Chiotis
3. Μάιος, 2022.
επαληθεύτηκε
Ποιότητα, ταχύτητα, εξυπηρέτηση, καλές τιμές.
Xenophon Moussas
Xenophon Moussas
3. Μάιος, 2022.
επαληθεύτηκε
Απλώς ο καλύτερος. Άριστοι Επαγγελματιες, ταχύτητα, άριστο αποτέλεσμα στις φτηνότερες τιμές.
Πασχάλης Ιωαννίδης
Πασχάλης Ιωαννίδης
2. Μάιος, 2022.
επαληθεύτηκε
Επαγγελματίες
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΟΥ
11. Aρίλιος, 2022.
επαληθεύτηκε