Εκτύπωση οποιουδήποτε ψηφιακού αρχείου άμεσα και σε άριστη ποιότητα. Ο προηγμένος εξοπλισμός που διαθέτουμε μας δίνει την δυνατότητα ασπρόμαυρης και έγχρωμης εκτύπωσης σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και ειδών χαρτιού και χαρτονιού (από 80 γρ. μέχρι και 350 γρ.).

Μια από τις βασικές μας υπηρεσίες είναι η ψηφιακή εκτύπωση βιβλίων. Στόχος μας είναι ένα άριστο αποτέλεσμα, με μοναδική ποιότητα και σε προσιτό κόστος προς εσάς. Η ψηφιακή εκτύπωση τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Μπορεί να γίνει είτε σε επαγγελματικές κάρτες, είτε σε φυλλάδια και βιβλία με άμεσα αποτελέσματα.

Η ψηφιακή εκτύπωση είναι μια σύγχρονη μέθοδος που παράγει εκτυπώσεις από ηλεκτρονικά αρχεία. Έχει καλύτερο αποτέλεσμα, πιο άμεσο και πιο ποιοτικό.

Έχετε απορίες; Καλέστε μας τώρα!

Πως λειτουργεί η ψηφιακή εκτύπωση;

Η ψηφιακή εκτύπωση είναι μια σύγχρονη μέθοδος παραγωγής από ηλεκτρονικά αρχεία. Ο εκτυπωτής λαμβάνει απευθείας ένα αρχείο ή μια εικόνα και σε αντίθεση με την συμβατική εκτύπωση παρακάμπτει τα στάδια προεκτύπωσης μεταξύ αρχείου και τελικού προϊόντος.

Γιατί ψηφιακή εκτύπωση;

Παρέχει περισσότερες επιλογές, χαρακτηριστικά και ευελιξία από παλαιότερες μεθόδους. Με την ψηφιακή εκτύπωση τα τυπωμένα υλικά, έχουν ακριβή απόδοση της λεπτομέρειας.

Ενδείκνυται για τις περιπτώσεις που οι ανάγκες των πελατών στοχεύουν σε οικονομική παραγωγή και υψηλή ποιότητα σε ταχύτατο χρονικό διάστημα.

Πλεονεκτήματα ψηφιακής εκτύπωσης

Τα λιγότερα βήματα στη διαδικασία εκτύπωσης έχουν ως αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να παραδίδεται σε μικρότερο χρόνο παραγωγής. Γεγονός που επιτρέπει την άμεση αλλαγή των δεδομένων στην παραγωγή καθιστώντας την κάθε εκτύπωση μοναδική. Προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα και ακρίβεια σε σχέση με τις άλλες επιλογές έχοντας χαμηλό κόστος για μικρές και μεσαίες ποσότητες.

Συνοψίζοντας

Με την ψηφιακή εκτύπωση έχουμε υψηλή ποιότητα και εντυπωσιακό αποτέλεσμα σπαταλώντας λιγότερο χαρτί και χημικές ουσίες. Κάτι που την καθιστά θετική περιβαλλοντική επιλογή για την επόμενη δουλειά σας.

Αποστολή Εκτύπωσης Online

Μίλησαν για εμάς

Petros Dimas
Petros Dimas
7. Σεπτέμβριος, 2022.
επαληθεύτηκε
Έλενα Μάρα
Έλενα Μάρα
9. Iούλιος, 2022.
επαληθεύτηκε
Η καλύτερη εξυπηρέτηση κ οι καλύτερες τιμές!!!!
Λάμπρος Γούτης
Λάμπρος Γούτης
13. Iούνιος, 2022.
επαληθεύτηκε
ΚΩΣΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ
ΚΩΣΤΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ
2. Iούνιος, 2022.
επαληθεύτηκε
Μαριλένα Καρκανοραχάκη
Μαριλένα Καρκανοραχάκη
25. Μάιος, 2022.
επαληθεύτηκε
Odysseas Chiotis
Odysseas Chiotis
3. Μάιος, 2022.
επαληθεύτηκε
Ποιότητα, ταχύτητα, εξυπηρέτηση, καλές τιμές.
Xenophon Moussas
Xenophon Moussas
3. Μάιος, 2022.
επαληθεύτηκε
Απλώς ο καλύτερος. Άριστοι Επαγγελματιες, ταχύτητα, άριστο αποτέλεσμα στις φτηνότερες τιμές.
Πασχάλης Ιωαννίδης
Πασχάλης Ιωαννίδης
2. Μάιος, 2022.
επαληθεύτηκε
Επαγγελματίες
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΟΥ
11. Aρίλιος, 2022.
επαληθεύτηκε