Εκτύπωση οποιουδήποτε ψηφιακού αρχείου άμεσα και σε άριστη ποιότητα. Ο προηγμένος εξοπλισμός που διαθέτουμε μας δίνει την δυνατότητα ασπρόμαυρης και έγχρωμης εκτύπωσης σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και ειδών χαρτιού και χαρτονιού (από 80 γρ. μέχρι και 350 γρ.).

Μια από τις βασικές μας υπηρεσίες είναι η ψηφιακή εκτύπωση βιβλίων. Στόχος μας είναι ένα άριστο αποτέλεσμα, με μοναδική ποιότητα και σε προσιτό κόστος προς εσάς. Η ψηφιακή εκτύπωση τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Μπορεί να γίνει είτε σε επαγγελματικές κάρτες, είτε σε φυλλάδια και βιβλία με άμεσα αποτελέσματα.

Η ψηφιακή εκτύπωση είναι μια σύγχρονη μέθοδος που παράγει εκτυπώσεις από ηλεκτρονικά αρχεία. Έχει καλύτερο αποτέλεσμα, πιο άμεσο και πιο ποιοτικό.

Έχετε απορίες; Καλέστε μας τώρα!

Πως λειτουργεί η ψηφιακή εκτύπωση;

Η ψηφιακή εκτύπωση είναι μια σύγχρονη μέθοδος παραγωγής από ηλεκτρονικά αρχεία. Ο εκτυπωτής λαμβάνει απευθείας ένα αρχείο ή μια εικόνα και σε αντίθεση με την συμβατική εκτύπωση παρακάμπτει τα στάδια προεκτύπωσης μεταξύ αρχείου και τελικού προϊόντος.

Γιατί ψηφιακή εκτύπωση;

Παρέχει περισσότερες επιλογές, χαρακτηριστικά και ευελιξία από παλαιότερες μεθόδους. Με την ψηφιακή εκτύπωση τα τυπωμένα υλικά, έχουν ακριβή απόδοση της λεπτομέρειας.

Ενδείκνυται για τις περιπτώσεις που οι ανάγκες των πελατών στοχεύουν σε οικονομική παραγωγή και υψηλή ποιότητα σε ταχύτατο χρονικό διάστημα.

Πλεονεκτήματα ψηφιακής εκτύπωσης

Τα λιγότερα βήματα στη διαδικασία εκτύπωσης έχουν ως αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να παραδίδεται σε μικρότερο χρόνο παραγωγής. Γεγονός που επιτρέπει την άμεση αλλαγή των δεδομένων στην παραγωγή καθιστώντας την κάθε εκτύπωση μοναδική. Προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα και ακρίβεια σε σχέση με τις άλλες επιλογές έχοντας χαμηλό κόστος για μικρές και μεσαίες ποσότητες.

Συνοψίζοντας

Με την ψηφιακή εκτύπωση έχουμε υψηλή ποιότητα και εντυπωσιακό αποτέλεσμα σπαταλώντας λιγότερο χαρτί και χημικές ουσίες. Κάτι που την καθιστά θετική περιβαλλοντική επιλογή για την επόμενη δουλειά σας.

Αποστολή Εκτύπωσης Online

Μίλησαν για εμάς

Argiris Argiriou
Argiris Argiriou
24. Iανουάριος, 2023.
Επαγγελματίες οι άνθρωποι και οι πιο καλές τιμές στην Αθήνα
sotiria kollia
sotiria kollia
23. Iανουάριος, 2023.
Έχω πάει 2 φορές και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Γρήγορη εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.
Georgios K. Bouyiouris
Georgios K. Bouyiouris
16. Iανουάριος, 2023.
Aris Apartian
Aris Apartian
13. Iανουάριος, 2023.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
6. Iανουάριος, 2023.
Ioanna Panagiotopoulou
Ioanna Panagiotopoulou
2. Δεκέμβριος, 2022.
Πολύ ευγενικοί και πρόθυμοι όλοι. Πολύ καλό αποτέλεσμα σε βιβλιοδεσία και προσεγμένο!
GEORGE MITALOULIS
GEORGE MITALOULIS
29. Νοέμβριος, 2022.
Top
Maria Kamila2
Maria Kamila2
24. Νοέμβριος, 2022.
Εξυπηρέτηση που την διακρίνει η ευγένεια και ο σεβασμός σε συνδυασμό με ένα άριστο αποτέλεσμα!
Δανάη Οικονόμου
Δανάη Οικονόμου
17. Νοέμβριος, 2022.