Εκτύπωση οποιουδήποτε ψηφιακού αρχείου άμεσα και σε άριστη ποιότητα. Ο προηγμένος εξοπλισμός που διαθέτουμε μας δίνει την δυνατότητα ασπρόμαυρης και έγχρωμης εκτύπωσης σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και ειδών χαρτιού και χαρτονιού (από 80 γρ. μέχρι και 350 γρ.).

Μια από τις βασικές μας υπηρεσίες είναι η ψηφιακή εκτύπωση βιβλίων. Στόχος μας είναι ένα άριστο αποτέλεσμα, με μοναδική ποιότητα και σε προσιτό κόστος προς εσάς. Η ψηφιακή εκτύπωση τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Μπορεί να γίνει είτε σε επαγγελματικές κάρτες, είτε σε φυλλάδια και βιβλία με άμεσα αποτελέσματα.

Η ψηφιακή εκτύπωση είναι μια σύγχρονη μέθοδος που παράγει εκτυπώσεις από ηλεκτρονικά αρχεία. Έχει καλύτερο αποτέλεσμα, πιο άμεσο και πιο ποιοτικό.

Έχετε απορίες; Καλέστε μας τώρα!

Πως λειτουργεί η ψηφιακή εκτύπωση;

Η ψηφιακή εκτύπωση είναι μια σύγχρονη μέθοδος παραγωγής από ηλεκτρονικά αρχεία. Ο εκτυπωτής λαμβάνει απευθείας ένα αρχείο ή μια εικόνα και σε αντίθεση με την συμβατική εκτύπωση παρακάμπτει τα στάδια προεκτύπωσης μεταξύ αρχείου και τελικού προϊόντος.

Γιατί ψηφιακή εκτύπωση;

Παρέχει περισσότερες επιλογές, χαρακτηριστικά και ευελιξία από παλαιότερες μεθόδους. Με την ψηφιακή εκτύπωση τα τυπωμένα υλικά, έχουν ακριβή απόδοση της λεπτομέρειας.

Ενδείκνυται για τις περιπτώσεις που οι ανάγκες των πελατών στοχεύουν σε οικονομική παραγωγή και υψηλή ποιότητα σε ταχύτατο χρονικό διάστημα.

Πλεονεκτήματα ψηφιακής εκτύπωσης

Τα λιγότερα βήματα στη διαδικασία εκτύπωσης έχουν ως αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να παραδίδεται σε μικρότερο χρόνο παραγωγής. Γεγονός που επιτρέπει την άμεση αλλαγή των δεδομένων στην παραγωγή καθιστώντας την κάθε εκτύπωση μοναδική. Προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα και ακρίβεια σε σχέση με τις άλλες επιλογές έχοντας χαμηλό κόστος για μικρές και μεσαίες ποσότητες.

Συνοψίζοντας

Με την ψηφιακή εκτύπωση έχουμε υψηλή ποιότητα και εντυπωσιακό αποτέλεσμα σπαταλώντας λιγότερο χαρτί και χημικές ουσίες. Κάτι που την καθιστά θετική περιβαλλοντική επιλογή για την επόμενη δουλειά σας.

Αποστολή Εκτύπωσης Online

Μίλησαν για εμάς

Rafael Mastro
Rafael Mastro
4. Iούλιος, 2023.
Λαλόπουλος Γιώργος
Λαλόπουλος Γιώργος
30. Iούνιος, 2023.
Άριστη εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές. Φιλικό και πρόθυμο προσωπικό. Καλές δουλειές να έχετε, παιδιά, γιατί το αξίζετε!
Leonidas Sdrallis
Leonidas Sdrallis
27. Iούνιος, 2023.
Petros Gkoufas
Petros Gkoufas
21. Iούνιος, 2023.
Photographotherapy Paraskevi Varvarigou
Photographotherapy Paraskevi Varvarigou
19. Iούνιος, 2023.
Lucy Ioannou
Lucy Ioannou
15. Iούνιος, 2023.
Immediate, kind and professional.
Λουκια Τσουγκρανα
Λουκια Τσουγκρανα
13. Iούνιος, 2023.
Απευθύνθηκα στο κατάστημα για την εκτύπωση της πτυχιακής μου . Τα παιδιά στο μαγαζί ήταν πάρα πολύ ευγενικά και με εξυπηρέτησαν άψογα!!! Οι τιμές τους είναι πάρα πολύ καλές και θα το συστήνα ανεπιφύλακτα!!
Ελένη Μυλωνά
Ελένη Μυλωνά
31. Μάιος, 2023.